Mijn verhaal

Mijn naam is Caroline van der Beek en ik heb drie kinderen. Ik weet hoe het is om gebukt te gaan onder een laag zelfbeeld, jezelf niet goed genoeg te vinden, jezelf niet mooi genoeg te vinden en je afhankelijk te voelen van de mening van anderen. Ik heb ervaren hoe het is om last te hebben van hoge werkdruk, een scheve work-lifebalans en de verwachtingen van anderen. Ik ervoer veel stress tijdens beoordelingsmomenten en door de targets die gehaald moesten worden. Het werk was nooit af. Ik kreeg steeds meer klachten en viel ten slotte volledig uit. In 2008 werd ik gedeeltelijk afgekeurd vanwege het chronisch vermoeidheidssyndroom.

Herstel

Tijdens de lange weg van herstel kwam in 2014 HeartMath op mijn pad. Daar werd ik echt door gegrepen. Zo simpel maar o zo doeltreffend. Ik ben de opleiding tot coach en trainer gaan doen en heb Inner Solutions opgericht.

Motto

Mijn motto is: blijf je leven lang groeien en je ontwikkelen. Ik nam deel aan het jaarprogramma ‘365 dagen succesvol’ van Tony Robbins. Verder volgde ik opleidingen tot energetisch therapeut, HeartMath-coach en HeartMath-trainer. Daarnaast heb ik tientallen boeken gelezen over psychologie, coaching, persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. Momenteel volg ik een medium- en healingopleiding, waardoor ik mijn tools nog verder kan uitbreiden.

Doel

Ik geef scholen en bedrijven trainingen om een duurzame inzetbaarheid te bewerkstelligen, de werksfeer te verbeteren en de prestaties te verhogen. Het is mijn doel mensen te helpen om vanuit hun hart te leven, om weer gelukkig te worden met zichzelf en daardoor ook met anderen. Ik help mensen om persoonlijk te groeien, weer plezier in hun werk te hebben, beter te presteren en een goede work-lifebalans te creëren.

Ervaring

Voordat ik coach werd, ben ik onder meer vestigingsmanager geweest bij een videotheek; ik heb in het basisonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs gewerkt; ik heb bedrijven helpen opzetten; ik ben officemanager geweest en marketingmanager vanuit mijn interesse in mensen. Deze uitgebreide werkervaring en mijn persoonlijke ontwikkeling tijdens mijn weg naar herstel en kennis hebben mij gemaakt tot de coach en trainer die ik nu ben.

Bijzonder

Ik vind het elke keer weer bijzonder om te zien hoe mensen opbloeien met behulp van coaching of trainingen. Of je nu aan de slag bent met een groep of een-op-een met iemand die het even moeilijk heeft, de resultaten spreken voor zich. Mensen kunnen beter met moeilijke situaties en gebeurtenissen omgaan, hebben meer energie en presteren beter in hun werk.