Dorien

Als werkende moeder van 2 jonge kinderen ervaar ik regelmatig stress en vermoeidheid. Een aantal maanden geleden heb ik via Inner Solutions het vergroot je veerkracht, verminder je sress programma gevolgd in groepsverband en een aantal 1 op 1 sessies om mijn stress te verminderen en te werken aan mijn veerkracht. De technieken die aangeleerd worden aan de hand van de hearthmath methode zijn eenvoudig en makkelijk toe te passen in je dagelijks leven, thuis en op je werk.  Elke dag neem ik even de tijd om aan het begin en einde van de dag een moment te pakken waarbij ik aan de hand van een simpele oefening in balans kom door mijn hartslag coherent te laten worden, ook in stress situaties thuis en op het werk pas ik deze methode toe en dit maakt mij sterker en beter in staat rustig en kalm te reageren in deze situaties. Ik ervaar nu duidelijk minder stress en ben minder vermoeid.

Barbara

Ik ben minder moe, minder prikkelbaar en reageer rustiger en met meer compassie naar mijn kinderen.

Gerard

Ik heb Caroline leren kennen als iemand die op een hele scherpe snelle wijze de knelpunten kan bloot leggen waarom iemand niet verder groeit of spaak loopt. Ze heeft het talent om op ieder zijn nivo, qua aanpak, het juiste inzicht te geven zodat je zelf aan de gang kan gaan om door te groeien. Ik ben haar dankbaar dat ze mij op een liefdevolle genadeloze manier de juiste richting heeft op geholpen om door te kunnen pakken en nog succesvoller te zijn in dat geen wat ik doe.

Henriette

Ik deed als deelnemer mee aan de training vergroot je veerkracht en verminder je stress die Caroline van Inner Solutions verzorgde. Ik had me nooit gerealiseerd dat een eenvoudige regulering van mijn ademhaling mij zoveel goed zou doen.
Met de heartmath methode wordt direct zichtbaar gemaakt wat er in je systeem verandert als je coherent wordt.
Daarna is het een grote uitdaging om deze nieuw verworven kennis en ervaring een vaste plek in het dagelijks leven te gunnen.”

Sharon

Ik ben me bewuster van mijn gevoel, ik adem lager in mijn buik en ben meer ontspannen. Hierdoor ervaar ik meer balans en kan ik beter tegen de werkdruk.

Heleen

Met plezier heb ik de training bij Caroline gevolgd. Niet alles paste bij me maar ik heb zeker oefeningen gekregen om met stress, drukke tijden en allerlei ergernissen om te gaan. De technieken zijn eenvoudig en daardoor gemakkelijk toe te passen.

Nogmaals dank voor wat je mij hebt geleerd.

Directeur P.C. De Levensboom

Door deze training heb ik effectieve technieken geleerd om meer coherent te worden. Het zijn simpel uitvoerbare oefeningen die dagelijks gemakkelijk toe te passen zijn. De training is afwisselend: interessante theorie, boeiende filmpjes en goede oefeningen. Caroline heeft persoonlijke aandacht voor iedereen en weet de training door vele voorbeelden te verrijken. Een aanrader voor iedereen die veerkrachtiger wil zijn en meer uit zijn werk en/of het leven wil halen!