Coaching

Persoonlijke ontwikkeling

Ik bied coaching voor persoonlijke ontwikkeling en help mensen om weer volledig in hun eigen kracht te gaan staan. Persoonlijke ontwikkeling gaat onder andere over het ontwikkelen van eigenschappen in jezelf, vaardigheden en capaciteiten, die het mogelijk maken je doelen te bereiken. Dit kunnen zowel materiële als immateriële doelen zijn. Persoonlijke ontwikkeling is echter veel meer dan dat. Het gaat verder dan alleen maar een algemeen leerproces. Persoonlijke ontwikkeling heeft een diepere laag en dat is die van spirituele groei en bewust leven. Als je met deze laag aan de slag gaat, dan kun je echt tot je eigen kern komen en uiteindelijk volledig jezelf zijn.

Stress en burn-outklachten

Naast mijn coaching voor persoonlijke ontwikkeling bied ik ook coaching aan bij stress en burn-outklachten. Daarbij werk ik onder andere met de programma’s van HeartMath. Tijdens deze coachingstrajecten werken we eerst aan herstel en daarna aan terugvalpreventie, zodat je voor eens en altijd van de klachten af bent.

Hoe ik werk

Bij alle coachingstrajecten werk ik via verschillende invalshoeken om een optimaal resultaat te boeken. Dit is wat je in ieder geval kunt verwachten:

  • Ik gebruik mijn empathische en intuïtieve vermogen tijdens de gesprekken. Ik zal je een liefdevolle spiegel voorhouden en je onderliggende blokkades benoemen. Dit vergt van jou als cliënt wel openheid, eerlijkheid en commitment. Alleen op die manier kunnen we samen snel tot een mooi resultaat komen.
  • Daarnaast maak ik gebruik van HeartMath-biofeedbackapparatuur. Deze helpt jou om snel inzicht te krijgen in wat er in jouw lichaam gebeurt.
  • Voor alle coachingstrajecten werk ik met een intakelijst zodat we goed kunnen kijken waar je aan wilt werken en wat de beste route voor je is.
  • Samen maken we een plan van aanpak en van daaruit gaan we aan de slag.

Ik garandeer na maximaal 7 sessies resultaat! Heb je toch meer begeleiding nodig dan is de volgende sessie gratis.

De kosten

Een coachgesprek van ongeveer een uur kost 220 euro ex btw.

Heb je interesse? Dan kun je altijd contact opnemen voor een gratis intake. Dit gebeurt via skype of per telefoon.

Waar en wanneer:

De coaching vindt volgens afspraak plaats in een coachingsruimte bij OpMaat Vergaderen aan de Huizermaatweg 31 in Huizen of op de hei bij de Tafelberg in Blaricum. De keuze is aan jou.